Venda de llibres curs 2015/2016

Com venim fent els darrers anys, la venda de llibres també es farà online a través de la pàgina web de l’empresa Llibrestext. l calendari i organització és la següent: A. Podreu fer la comanda des del dia 3 de juliol fins al dia 15 de juliol. El procediment és el següent:

  1.  Entrar a la pàgina web. www.llibrestext.com
  2.  Accedir a la pestanya “alumnes” (part superior de la pàgina web). S’obrirà una pantalla, on els demana el “número facilitat per centre”. El número és 89515 pels socis de l’AMPA (si heu pagat la quota) i el 289515 pels no socis.
  3.  Clicar “nou usuari” si no esteu registrat, per poder donar-vos d’alta. O “usuari ja registrat“, en el cas que vulgueu consultar dades o fer una nova reserva.
  4.  En el cas de registre de nou usuari, empleneu les dades que es sol·liciten i cliqueu a “crear el vostre compte“.
  5.  Un cop registrats, posar el nom de l’alumne i triar el pròxim curs a realitzar i clicar a “alta nova reserva“.
  6.  S’obrirà el llistat de llibres del curs triat, podreu escollir els que necessiteu. Clicant sobre la descripció veureu la foto. Un cop feta la tria, podeu confirmar la compra.
  7.  A la cistella de l’alumne, podreu comprovar que la vostra tria sigui correcte, si és així, acceptar i triar la forma de pagament (targeta, codi de barres o transferència bancària).
  8.  Rebreu un correu confirmant la vostra reserva.

Per dubtes podeu contactar amb LLIBRES TEXT S.L. a través del correu info@llibrestext.com o al telefon 972527427. Si voleu, podeu venir a l’escola a fer la comanda el dia 15 de juliol de 10h a 12h del matí. B. La comanda personalitzada amb els llibres i materials l’haureu de venir a recollir a l’escola el dia 4 de setembre, de 11h a 13h o de 17h a 19h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.