Reprenem l’Escola de mares!

Aquest curs tornem a reprendre l’Escola de mares i … necessitem voluntàries!!!

L’Escola de Mares va començar el curs passat i va dirigida a mares d’alumnes nouvinguts de la nostra escola i altres que estan en procés d’aprenentatge de la nostra llengua , amb la finalitat que aprenguin el català a nivell d’expressió oral, bàsicament,  i també lectora i escrita.

Volem oferir-los l’oportunitat que coneguin la llengua amb què els seus fills aprenen a l’escola i es relacionaran amb tothom.

Al mateix temps, vol ser un espai on donar a conèixer el funcionament intern de l’escola, les normes, les celebracions, l’AMPA … per afavorir una major integració de tots els que en formem part.

L’escola esdevé un dels primers espais de contacte que les famílies dels alumnes nouvinguts tenen amb la societat catalana.

I tot això ho fem des de l’òptica de la interculturalitat, que implica una relació de respecte entre cultures i ens dóna més riquesa de visió, més flexibilitat a l’hora d’interpretar allò que ens envolta.

Mares, àvies…us animem a col·laborar-hi com a voluntàries amb la periodicitat que pugueu (setmanalment, quinzenal o mensual).

No és necessari cap nivell especial de català ja que disposem de material per les classes i de la Rosa Ma. Amorós que organitza la metodologia.

DIA, HORA I LLOC: Els dimarts de 15h. a les 16’30h, al menjador de l’escola.

INICI: Dimarts 20 de novembre

APUNTAR-SE A: amipacanpuig@gmail.com o dirigir-se a la Gemma Martí (responsable tiquets demenjador)

[slideshow]

Un comentari

  1. anims mares que vosaltres tambe podeu aprendre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.