Instruccions disfressa “PUIGLÀNTIDA” 2018

 

INSTRUCCIONS:

1. VESTIT BLAU MARÍ: només cal plegar la tela blau fosc per la meitat, i fer un forat pel cap (comenceu fent un tall petit i aneu engrandint segons la mida que calgui, perquè no us passeu)
Llavors, lligar a la cintura amb algun cordó, cinta o cinturó i que quedi una mica bufat. (ajustar tela a la mida perquè quedi per sobre genolls).

2. TIRES TELA BLAU MARÍ i BLAU CEL PER BRAÇOS I CAMES. Teniu un tros de roba de 16 x 150 cm de cada color. Cal que el partiu per la meitat per aconseguir dos trossos de 8 x 75cms blau fosc i dos de blau cel.. Llavors, tallar cadascun per la meitat, per obtenir dos trossos de 4 x 75, i un altre cop per la meitat, per tenir-ne dos tires de 2 x 75 cm. Al final haureu de tenir 16
tires de 2 x 75 cm blau cel i 16 de blau fosc. En necessiteu 4 de cada color per fer cada braç i cada cama.

3. CORDÓ ELÀSTIC NEGRE. Us entreguem 1’5 metres per cadascú, perquè en feu 4 talls.

4. COM FER ELS BRAÇALETS PER BRAÇOS I CAMES: Un cop tingueu cada tall de cordó elàstic de 25 cm lligat amb un doble nus (tipus braçalet), hi haureu de fer penjar 4 tires blau cel
i 4 tires blau marí fent un nus amb la tela al cordó elàstic, perquè pengi de cada tira de 75cms, dues de 37’5 cm a cada costat de nus, segons foto.

5. GOMA EVA BRILLANT – Teniu un tros de blau cel i un de blau clar. I un full de plantilles, retalleu-les i resseguiu-les damunt la goma eva ajustant al màxim perquè hi càpiga tot. Un cop
retallat, us han de quedar les peces segons foto (per fer corona, capa i estrella del collaret).

              

6. CAPA – S’entrega la capa de plàstic de bombolles transparent, junt amb 60 cm de beta negra, que cal tallar per la meitat per tenir dues tires de 30 cm. Cal grapar o encolar la rodona
de goma eva blau cel (més petita) sobre la rodona de goma eva blau fosc (més gran), junt amb la tira de beta negra de 30 cm, a dues puntes de la capa, per poder-la lligar al coll segons foto,
quedant les bombolles per la part exterior. Ajustar mida que quedi llargada genolls aprox.

                                           

7. CORONA. S’entreguen 40 palles negres, més les peces de goma eva blau cel i blau fosc que heu retallat. Us caldrà cinta adhesiva de doble cara o cola calenta o que enganxi fort.
Per començar, encolar les tres peces acabades en punta de goma eva, una contra l’altra, de dos en dos, segons foto (recomanem posar un cartró al mig per reforçar).

A continuació enganxar-les a la tira de goma eva blau fosc que donarà la volta al cap. Enganxar-hi llavors, les dues peces que taparan les orelles, segons foto.

Ara preparem les palles negres: posem les 40 palles damunt d’una taula, en la posició que mostra la foto. Poseu-hi cinta adhesiva de doble cara per assegurar que no es moguin.

Retalleu la part de baix en línea recta. I fixeu-ho al vell mig de la corona segons la foto.

         

    

Finalment, poseu-la al cap, i enganxeu-ho amb grapes o bé velcro adhesiu per poder ajustar millor. Que quedi estret perquè es dona una mica, i al ballar us cauria.

8. Penjoll. Fer petit forat a la punta més gran de l’estrella de goma eva i passar-hi el fil negre.

 

Descarregar plantilles per imprimir i fer la disfressa:

** IMPORTANT:

– Anar vestit de color negre a sota la disfressa.
– Dissabte 3 de Febrer a les 16:00h Concentració de carrosses a la Vila Olímpica. La rua arrenca a les 16:30h. Per la rua de nit, concentració de carrosses a la Plaça de les Rodes a les 23.00h i arrenquem a les 23.15h. No hi falteu!!! PUIGLÀNTIDA hi serà!!

Apa, posem fil a l’agulla??? Que comenci la Festa!!!!! Som-hi PUIGLÀNTIDA!

U S   H I   E S P E R E M   A   T O T S   !!!!!!!

2 comentaris

  1. xavier ricol picon

    esta genial el vostre trevall he tingut amb compte tots els detalls per fer que tothom pugui anar amb la carrossa .
    seguiu aixi sempre .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada