skip to Main Content

1. Escull el curs del teu fill/a i a continuació les activitats extraescolars que voleu realitzar.

Curs:
*Recordeu que la inscripció a l'extraescolar de Multiesport s'ha de realitzar directament al Consell Esportiu de Banyoles.

Extraescolars P3:

Cant CoralAnglèsRobòticaAcollida matinal

Extraescolars P4

Cant CoralAnglèsRobòticaTeatreAcollida matinal

Extraescolars P5

Cant CoralAnglèsRobòticaTeatreAcollida matinal

Extraescolars 1r

TeatreAnglèsScrapbookingJudoEspai de jocsRobòticaAcollida matinal

Extraescolars 2n

TeatreAnglèsScrapbookingJudoEspai de jocsRobòticaAcollida matinal

Extraescolars 3r

Pintura creativaTeatreAnglèsScrapbookingJudoEspai de jocsRobòticaAcollida matinal

Extraescolars 4t

Pintura creativaTeatreAnglèsMecanografiaScrapbookingJudoEspai de jocsRobòticaAcollida matinal

Extraescolars 5è

Pintura creativaTeatreAnglèsMecanografiaScrapbookingJudoEspai de jocsRobòticaAcollida matinal

Extraescolars 6è

Competències DigitalsPintura creativaAnglèsScrapbookingJudoEspai de jocsRobòticaAcollida matinal

2. Omple els camps amb les dades del teu fill/a.
Accepteu la cessió de les vostres dades

Per tal de tramitar les inscripcions, poder-nos comunicar amb vosaltres através de diferents canals de comunicació com correu electrònic, telèfon i app i poder realitzar els cobraments accepteu la sessió de les vostres dades a l’AMPA de l’Escola Can Puig.

Accepteu la difusió dels drets d’imatge del vostre fill/a

Aquesta inscripció comporta l’acceptació de la reproducció de les imatges que s’hagin pogut fer de les activitats en què hi participi el vostre fill/a. En cap cas s’utilitzaran les imatges per altres funcions que no siguin les divulgatives o informatives.

3. Omple les dades de pagament. Dades bancàries.


AUTORITZACIÓ DE LES DADES BANCÀRIES, a efectes de domiciliació bancària per al cobrament de l'extraescolar escollida. El pagament i la inscripció a les activitats Multiesport es fa a través del Consell Esportiu de Pla de l'Estany.

La persona que realitza la inscripció manifesta que les dades anteriors, tant generals com bancàries, són correctes i certes, i que les dades bancàries facilitades són titularitat del creditor identificat en aquesta fitxa, exonerant a l’AMPA de Can Puig de qualsevol responsabilitat derivada d’una no coincidència entre el creditor i el titular del compte bancari.

INFORMACIÓ EXTRAESCOLARS 2018/19

A càrrec de Innova’t Educació
Els alumnes alternaran activitats creatives amb activitats de multimèdia, de construcció o de treball de l’enginy, encaminades a potenciar i estimular els aprenentatges adquirits a l’aula i sempre de forma lúdica. Els alumnes s’introduiran a la robòtica per mitjà de robots creats i dissenyats pels més petits de la casa.

Creativitat Multimèdia – P3 a P5
Innova’t 1 – 1r i 2n | Innova’t 2 – 3r a 6è

PREUS DE P3 A P5
Socis 28 €/mes
No Socis 33 €/mes

PREUS DE 1r A 6è
Socis 32 €/mes
No Socis 37 €/mes

A càrrec de Kensington School
Segons el nombre d’alumnes inscrits es faran diferents grups.
Mínim 6 alumnes – Màxim 10

Cursos d’anglès destinats a la iniciació i/o millora de la llengua estrangera de forma dinàmica i lùdica en el cas dels nens i nenes d’infantil. A primària es treballaran aspectes de vocabulari, gramàtica, etc, però s’intentarà aprofitar
el fet de ser un grup petit per treballar sobretot l’expressió ral.

PREUS DE P3 A P5
Socis 36 €/mes
No Socis 41 €/mes

PREUS DE 1r A 6è
Socis 48 €/mes
No Socis 53 €/mes

A càrrec de Fundació Pere Tarrés
Obert a tots els cursos
De dilluns a divendres de 7:45 a 9:00 h

PREUS
Socis 26 €/mes
No Socis 31 €/mes
Esporàdics: 3 €/dia

A càrrec de Tictac Serveis Educatius
Cursos: de 1r a 6è

L’scrapbook o scrapbooking (llibre de retalls) és l’art de personalitzar i decorar àlbums de fotografies. Consisteix en multitud de tècniques i processos creatius com el retallat, enganxat o collage per tal de crear una composició mitjançant fotografies, impresos o records. És una extraescolar pensada per a aquells nens
i nenes més creatius que tenen ganes de passar una estona divertida.

PREUS
Socis 21 €/mes
No Socis 26 €/mes
Material: 10 € (Quota única)

A càrrec de l’Escola de Judo Vall del Terri
Cursos: de 1r a 6è

Activitat per introduir els alumnes en un esport olímpic, amb la finalitat d’educar i formar mitjançant classes dinàmiques plenes d’activitats divertides. El Judo treballa el cos i la ment. Desenvolupant la concentració, la motricitat i l’equilibri, el nen/a es fa conscient de totes les seves possibilitats, els permet canalitzar la seva energia i transformar-la en força física i mental, tenint en compte com a referència uns valors on prima l’educació, l’autocontrol, la modèstia, el respecte, l’autoestima, la sinceritat, l’honor i l’amistat.

PREUS
Socis 26 €/mes
No Socis 30 €/mes
Material: 10 € (Quota única)

A càrrec de TicTac Serveis Educatius
Alumnes de 4t i 5è.

Horari de 12:30 h a 13:30 h per als alumnes que dinen a casa; ide 13:30 a 14:30 h per als alumnes que es queden a menjador. L’objectiu de l’activitat és que l’alumne/a aprengui a teclejar sense la necessitat de mirar el teclat, fet que els permetrà guanyar agilitat i fluïdesa per poder estalviar temps a l’hora de fer treballs i posteriorment a la vida laboral i en general. Cada alumne/a disposa d’un usuari i una contrasenya per accedir dins les activitats del programa que utilitzem. Aquest programa permet fer un seguiment constant i personalitzat de cada alumne/a, i a la vegada permet que cada alumne/a progressi al seu ritme.

PREUS
Socis 26 €/mes
No Socis 31 €/mes
Material: 7 € (Quota única)

A càrrec de Mar Hereu i Cesc Llagostera
Cursos: de 1r a 6è
(places limitades: mínim 6 i màxim 16 alumnes per curs)

Aquesta és una proposta per aprendre i gaudir tot jugant. A través del joc treballarem valors com l’empatia, la cooperació, el treball en equip, el respecte, la paciència, la creativitat, la memòria i l’atenció. També reforçarem alguns aprenentatges com el càlcul, l’orientació espacial, la geometria, probabilitat, la lògica; així com l’expressió oral, vocabulari, la comprensió lectora… En cada sessió es presentaran diferents jocs de temàtiques i mecàniques diverses segons els interessos i motivacions dels participants. Es preveu, un cop al trimestre, obrir l’activitat a les famílies dels participants per fomentar la cultura del joc com a alternativa de lleure en l’àmbit familiar.

PREUS
Socis 21 €/mes
No Socis 26 €/mes
Material: 7 € (Quota única)

A càrrec de l’Escola Municipal
de Música de Banyoles
Cursos: P3, P4 i P5.

Introduir els beneficis del cant coral als primers anys d’escolarització i fer arribar la música a un col·lectiu al més ampli possible. Aquest són els objectius de CANTA! Cant coral a les escoles, un projecte inegrador i inclusiu que s’impulsa des de l’Escola Municipal de Música de Banyoles. Treballarem la descoberta del cos com a instrument musical, la tècnica vocal en grup a través del joc i el repertori musical de diferents cultures i estils.

PREUS
Socis 18 €/mes
No Socis 23 €/mes
L’Escola Municipal de Música girarà directament els rebuts.

A càrrec de Jaume Geli
Cursos: de 3r a 6è.
Segons el nombre d’alumnes inscrits es faran diferents grups.

En aquest curs es treballaran les diferents tècniques i temàtiques de la pintura. Des de pintar les coses (objectes inútils o avariats que poden tenir una segona vida), pintar les parets (pintura mural amb intenció restauradora, reinventar espais,…) o els volums, fins a pintar sense pintura (utilització de l’espai exterior i materials naturals) o decorar (testos, cadires, sabates,…), estampar amb tampons personals i apendre a exposar.

PREUS
Socis 22 €/mes
No Socis 27 €/mes
Material: 8 € (Quota única)

A càrrec de Llum Valle
Cursos: De P4 a 5è

Aquesta activitat fomenta, a través del joc, l’aprenentatge de l’expressió de les emocions amb ajuda del cos i la veu, el treball en equip i la canalització de la vergonya per relacionar-se amb els altres. Al final del curs es representa un espectacle al Teatre Municipal adreçat a les famílies i també a altres escoles de
Banyoles amb gran èxit de públic i de crítica!

PREUS
Socis 21 €/mes
No Socis 26 €/mes

A càrrec de TicTac Serveis Educatius
Cursos: 6è.

Horari de 12:30 h a 13:30 h per als alumnes que dinen a casa; i de 13:30 a 14:30 h per als alumnes que es queden a menjador.

Durant el curs treballarem i descobrirem diferents programes informàtics que ens permetran adquirir coneixements per tenir més recursos a l’hora de fer treballs i presentacions, ja sigui a l’escola, institut o d’aquí uns anys a la universitat. Alguns dels programes que treballem són: Microsoft Office, Open Office, navegadors d’internet, programes pel retoc de fotos, edició de vídeos, música…

PREUS
Socis 26 €/mes
No Socis 31 €/mes
Material: 7 € (Quota única)

Back To Top