Extraescolars curs 2018/19

Una de les funcions de l’AMPA és organitzar les activitats extraescolars de l’escola amb l’objectiu d’oferir als nens/es una proposta formativa lúdica i complementària a la que reben durant l’horari escolar.

Al mateix temps, aquest servei també vol ser un suport a les famílies, en tant que es cobreixen franges horàries fora de l’horari lectiu escolar. La normativa que regeix aquestes activitats extraescolars és la següent:

En totes les activitats caldrà un número mínim d’inscrits perquè es puguin dur a terme. Per això, l’AMPA es reserva el dret a modificar alguns horaris, en cas que sigui necessari per tal de fer viables les extraescolars.

Els imports dels cursos es cobraran mensualment per mitjà de transferència bancària (fitxa d’inscripció). Les activitats de Multiesport s’han de pagar directament al Consell Esportiu del Pla de l’Estany, prèvia inscripció.

En el cas de voler donar-se de baixa d’una activitat, aquesta es realitzarà al final del trimestre en curs. Les activitats es duran a terme de l’1 d’octubre al 31 de maig (ambdós inclosos) i segueixen el calendari escolar.

L’AMPA es reserva el dret de modificar alguns horaris en cas que sigui necessari per tal de formar els grups i fer viables els cursos.
El curs començarà el dia 1 d’octubre de 2018, finalitzarà el 31 de maig de 2019, i seguirà el calendari escolar aprovat.

Des del dia 30 de juny fins el 16 de setembre podeu realitzar les vostres inscripcions online

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.