Bloc del Servei d’Educació

Ens posem en contacte amb vosaltres per a informar-vos sobre el Bloc del Servei d’Educació que promou l’Ajuntament de Banyoles. En aquest Bloc s’hi publiquen notícies, de manera periòdica, sobre totes les activitats, programes, projectes, organitzats pel Servei d’Educació, així com altres activitats d’interès general i relacionades amb el món educatiu.

Un dels objectius del Bloc és el d’oferir un espai de participació: opinions, articles, projectes… Us animem, doncs, a participar-hi, enviant-hi els vostres comentaris sobre les notícies publicades, o els vostres suggeriments i propostes. La idea és que el bloc esdevingui una eina de diàleg, de tots/es i per a tots/es.

Les persones que estigueu interessades en rebre aquesta informació, podeu o bé omplir la butlleta de l’adjunt i portar-la o enviar-la escannejada per correu electrònic, o bé enviar directament un correu electrònic amb les dades i l’autorització per rebre la informació. El correu on enviar la sol·licitud és: educacio@ajbanyoles.org

Us agrairem que en feu difusió entre qui considereu que li pugui interessar.

Si voleu visitar el bloc:
http://blocs.banyoles.cat/educacio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.