Amb el menjador no s’hi fa negoci

Benvolgudes famílies,

Dies enrere ja us vàrem fer saber que el Consell Comarcal del Pla de l’Estany va comunicar a totes les AMPAS de la nostra comarca la intenció de no renovar els actuals convenis de col.laboració per a la prestació del servei de menjador escolar. Això implicaria que a partir del curs 2018-2019, les AMPA no podríem, en principi, portar la gestió del servei de menjador, que actualment oferim als nostres fills i filles.

Aquest possible canvi en el model de gestió tindria relació amb l’entrada en vigor de la nova llei de contractació pública (Llei 9/2017 de 8 de novembre de 2017), o més concretament amb una interpretació particular del text d’aquesta llei.

Es tracta d’una situació que afecta a la major part de les AMPA i AFA de la nostra comarca, però que també s’ha fet extensiva a les AMPAS i AFAS del Gironès. És per això que les dues comarques ens hem coordinat per unir esforços, defensar l’actual model d’autogestió i exigir als Consells Comarcals i al Departament d’Ensenyament un posicionament clar sobre aquest tema, que considerem de gran importància.

En resposta a la indefinició de les institucions davant aquesta situació, les AMPA i AFA del Gironès han convocat un acte de suport a les gestió dels serveis de menjador el dilluns 21 de maig a les 17:30 h a la Plaça del Vi de Girona, just abans de la moció que diversos grups polítics presentaran al ple de l’Ajuntament de Girona en suport al model actual i a la tasca de les associacions de mares i pares i de famílies. Les AMPA del Pla de l’Estany ens hem adherit a la iniciativa.

Creiem que l’actual model de gestió, a través de les AMPA i AFA és la millor manera de garantir un servei de qualitat en l’alimentació i educació dels nostres fills i filles. És per això, que us demanem el vostre recolzament i la màxima assistència per aconseguir fer sentir la nostra veu.

Us hi esperem!
AMPA Escola Can Puig

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.