1a parada viatge esportiu Comarcal 2019-2020

Benvolguts/des,

Des del Consell Esportiu us volem informar que el Viatge Esportiu torna a arrencar aquest curs 19-20. El Viatge Esportiu és una activitat familiar que inclou 12 jornades multiesportives per a nens i nenes de P3 a 6è de primera i els adults acompanyants. Cada jornada esportiva es realitza un matí de diumenge a una escola de la comarca i amb una temàtica esportiva concreta.

Com en l’edició anterior, el Circuit Comarcal de Cros queda sota el paraigües del Viatge Esportiu. A la nostra pàgina web i al fullet que us adjuntem al correu, podeu consultar les dates de les diferents parades del Viatge Esportiu i del Circuit Comarcal de Cros. A més d’aquesta activitat, durant el Viatge Esportiu es duran a terme interessants propostes multiesportives per als nens i nenes de P3 a i els pares i mares que els acompanyin: jocs, gimcanes, proves esportives, partits, etc.

Aquest curs 19/20, el Viatge Esportiu iniciarà el seu itinerari per les escoles de la comarca el diumenge 13 d’octubre a l’Escola Bora Gran (Serinyà) i l’activitat de la jornada serà una gimcana d’orientació en família.

Us adjuntem el fullet específic de la parada de l’Escola Bora Gran.

Us donem les gràcies anticipadament i us animem a participar a l’activitat!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.