Activitats Extraescolars

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS, CURS 2015-2016

Una de les funcions de l’AMPA és organitzar les activitats extraescolars de l’escola amb l’objectiu d’oferir als nens/es una proposta formativa lúdica i complementària a la que reben durant l’horari escolar.

Al mateix temps, aquest servei també vol ser un suport a les famílies, en tant que es cobreixen franges horàries fora de l’horari lectiu escolar.

La proposta d’activitats extraescolars d’aquest curs 2015-2016 és la següent:

 Franja del matí (7:45-9:00h), a partir del 14 de setembre:

El Casal del matí és un espai pensat per a intentar conciliar horaris laborals amb escolars. Cada dia de la setmana s’aniran alternant una sèrie d’activitats de lleure (pintar, biblioteca, jocs…) per passar una bona estona tot millorant hàbits de socialització i també d’autonomia personal.

A càrrec de Serunion.

Obert a tots els cursos

De dilluns a divendres de 7:45 a 9:00 h

Preu: 24 €/mes. Esporàdics: 3 €/dia.

Si vols apuntar el teu fill o filla al casal del matí ja des del primer dia omplint el formulari que s’entregarà el 4 de setembre durant la recollida dels llibres de text.

 Franja del migdia (12:30-13:30h), a partir de l’1 d’octubre

graella0002

Multiesport (P3-P4-P5): Organitzat pel Consell Esportiu del Pla de l’Estany. Durant les sessions es realitzarà un treball de desenvolupament motriu i coordinació utilitzant com a mitjà el treball de les capacitats perceptivomotrius (coordinació, equilibri, relació espai-temps), habilitats motrius bàsiques (desplaçaments, coordinació ull-mà, cap…) i un treball introductori al multiesport.

Preu i informació: consultar Consell Esportiu del Pla de l’Estany o inscriu-te a través del formulari següent.

Dies: dimarts i divendres, de 12:30-13:30 h

Multiesport (1r-2n-3r): Organitzat també pel Consell Esportiu del Pla de l’Estany. En el grup dels mitjans s’ofereix un ampli ventall d’activitats físiques entre elles diferents esports, per tal que, els nens i nenes tinguin coneixement i criteri per escollir posteriorment si ho desitgen l’esport que més els agradi. El joc serà l’eina de treball per arribar a aquests coneixements, valorant la participació per sobre els resultats i sense entrar en aspectes molt tècnics.

Preu i informació: consultar Consell Esportiu del Pla de l’Estany o inscriu-te a través del formulari següent.

Dies: dimarts i dijous, de 12:30-13:30 h

Multiesport (4t-5è-6è): Organitzat també pel Consell Esportiu del Pla de l’Estany. En el grup dels grans la programació estarà dividida en dversos blocs on es treballarà un esport diferent a cada un d’ells i les sessions tindran objectius i continguts més específics.

Dia: dilluns, de 12:30-13:30 h

Preu i informació: consultar Consell Esportiu del Pla de l’Estany o inscriu-te a través del formulari següent.

Teatre: Aquesta activitat fomenta, a través del joc, l’aprenentatge de l’expressió de les emocions amb ajuda del cos i la veu, el treball en equip i la canalització de la vergonya per relacionar-se amb els altres. Al final del curs es representa un espectacle al Teatre Municipal adreçat a les famílies i també a altres escoles de Banyoles amb gran èxit de públic i de crítica!

A càrrec de Llum Valle.

Cursos: De P4 a 4t.

Dies:

P4, P5 i 1r: dijous, 12:30-13:30 h

2n: dimarts, 12:30 a 13:30 h

3r i 4t: dilluns, 12:30 a 13:30 h.

Preu: 19 €/mes

Anglès: Cursos d’anglès destinats a la iniciació i/o millora de la llengua estrangera, segons els nivells. Es treballaran aspectes de vocabulari, gramàtica, etc, però s’intentarà aprofitar el fet de ser un grup petit per treballar sobretot l’expressió oral. Es facilitarà material escolar, així com un informe personalitzat a final de curs.

A càrrec de TicTac Serveis Educatius

Cursos: de 1r a 6è.

Dies: dimecres, de 12:30-13:30 h

Preu: 19 € (segons el grup, mínim 7-8 alumnes) + 7€ de quota inicial i única per al material.

Segons número d’inscrits es faran diferents grups.

Mecanografia: Activitat per aprendre a dominar el teclat d’un ordinador amb una velocitat correcta. Indispensable per aquells que vulguin millorar la seva destresa. A final de curs, es lliurarà un diploma personalitzat amb les hores realitzades.

A càrrec de TicTac Serveis Educatius

Cursos:

Dies: dimarts i divendres, 12:30-13:30 h pels alumnes que dinen a casa i de 13.50 a 14.50 pels alumnes que es queden a menjador

Preu: 23,50 € (mínim 9 alumnes) + 7€ de quota inicial i única per al material.

Escacs: Cada sessió consta d’una part per explicar els fonaments d’aquest joc i d’una altra estona per practicar el que s’ha après en les diferents partides que s’organitzaran. Ja ho sabeu: concentració, atenció, estratègia i… escac i mat!

A càrrec de Club d’Escacs Banyoles

Cursos: De 4t a 6è

Dies: dimecres, 12:30-13:30 h.

Preu: 18 €/mes.

Competències digitals (NOU!):  Durant el curs es treballaran diferents programes. la primera part de la classe es facilitarà un dossier específic sobre el programa que s’estudiarà. La segona part s’orienta totalment a fer unes pràctiques que caldrà superar normalment de forma individual per poder avançar amb el temari del curs. Al final de cada dossier, hi ha un petit examen pràctic que es fa l’últim dia  de cada unitat.

Es treballen els següents programes:

– Microsoft office (word, excel, power point) i Open office (writter, calc, impress,).

– Navegador d’internet (Explorer, Firefox, Google Chrome)

– Instal·lació de programes i perifèrics.

– Un bloc de diferents programes que serveixen per a diverses coses: retoc de fotografies, edició de vídeo, música, enregistrar talls de veu, etc.

A càrrec de TicTac Serveis Educatius

Cursos: 6è.

Dies: dilluns i dijous, 12:30-13:30 h

Preu: 23,50 €/mes (segons el grup, mínim 9 alumnes) + 7 € de quota inicial i única per al material.

Taller d’art (NOU!): Aquest taller vol apropar el món de l’Art als nens i nenens. D’una manera sempre lúdica i mitjançant diferents tècniques, materials i eines els alumnes van experimentant i descobrint els seus propis camins d’expressió plàstica. Es tracta d’un taller divers que pretén desenvolupar la creativitat i l’habilitat manual dels alumnes, però també educar la seva capacitat visual i el seu sentit estètic.

L’alumne/a només cal que porti una bata llarga o camiseta gran i moltes ganes de divertir-se aprenent.

A càrrec de Xantal Carbonell

Cursos: De P4 a 2n

Dies: dimecres, de 12:30 a 13:30 h

Preu: 20€/mes + 8 € de quota inicial i única per al material

Pintura creativa (NOU!): En aquest curs es treballaran les diferents tècniques i temàtiques de la pintura. Des de pintar les coses (objectes amb una segona vida), pintar les parets (pintura mural) o els volums, fins a pintar sense pintura (amb materials naturals i/o de rebuig) o decorar (testos, cadires, sabates, taules…) estampar (fabricar tampons i utilitzar-los) i exposar (ensenyar de manera original les nostres obres).

L’alumne/a només cal que porti una bata llarga o camiseta gran i moltes ganes de divertir-se aprenent.

A càrrec de Jaume Geli

Cursos: De 3r a 6è

Dies: dijous, de 12:30 a 13:30 h

Preu: 20€/mes + 8 € de quota inicial i única per al material

 Informacions

La normativa que regeix aquestes activitats extraescolars és la següent:

 1. Només es poden inscriure a aquestes activitats els socis de l’AMPA que hagin efectuat el pagament de la quota anual.
 2. En totes les activitats caldrà un número mínim d’inscrits perquè es puguin dur a terme.
 3. En funció dels inscrits es decidirà si l’activitat es du a terme o s’anul·la, en aquest cas s’avisaria telefònicament als afectats.
 4. L’AMPA es reserva el dret a modificar alguns horaris, en cas que sigui necessari per tal de fer viables les extraescolars.
 5. Els imports dels cursos es cobraran mensualment per mitjà de transferència bancària (fitxa d’inscripció).
 6. Les activitats de Multiesport es pagaran a través del Consell Esportiu del Pla de l’Estany prèvia inscripció.
 7. Les activitats es duran a terme d’octubre a maig, excepte Teatre que s’allarga unes setmanes més per assajar la representació final.
 8. La recollida dels nens serà sempre per la porta del pavelló.

INSCRIU-TE. Hi ha temps per inscriure’s fins el 4 de setembre. Cal omplir la butlleta i retornar-la al vostre tutor/a o a consergeria.

Si vols apuntar el teu fill o filla al casal del matí omple aquest formulari i lliura’l a Consergeria.

Per a més informació, suggeriments o dubtes, estem a la vostra disposició a: amipacanpuig@gmail.com

Si desitgeu imprimir aquesta informació, feu click aquí.

Un comentari

 1. Gemma Rovira

  Benvolguda AMPA,
  Som uns pares de P3 i ens interessarà si fos possible que s obris el casalet en franja de tarda. Ja que en la primera reunió un altre pare també ho va sol.licitar.
  Moltes gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *